Find vejen frem
VIA Videreuddannelse
& Kompetenceudvikling

Vælg område, type og sted

Fagligt interesseområde
Pædagogik {ows_Title}
Type
Sted

Fritekstsøgning

Søg Hjælp til søgning

Hvad interesserer dig?

Vi tilbyder en bred vifte af aktuelle efter- og videreuddannelser

Aktuelt

Charlotte Voetmann
Børnekataloget: målrettede kurser til dig der arbejder med udsatte børn og unge

Interesseret i

Efter- og videreuddannelse i VIA

Hold din faglighed ved lige hele livet.  Hos Videreuddannelse og Kompetenceudvikling videreuddanner vi det professionelle Danmark. Hvad enten du er sygeplejerske, lærer eller ingeniør kan du med stor sandsynlighed finde et kursus eller en videreuddannelse, der matcher dit behov hos os.

Gå på opdagelse i vores store udbud af uddannelser og kurser eller lad dig inspirere på vores konferencer og temadage.

Diplomuddannelse

Vi udbyder en lang række af diplomuddannelser inden for alle VIAs fagområder. Diplomuddannelserne er for dig, der allerede har en kort eller mellemlang uddannelse og ønsker at fordybe dig yderligere. Uddannelserne varer typisk to år på deltid. Du kan også vælge at tage et eller flere diplommoduler selvstændigt, ligesom uddannelserne er fleksible og i vidt omfang kan kombineres på kryds og tværs, så du ender med nøjagtig den uddannelse, du har behov for.

Kontakt gerne vores studievejledere, hvis du ønsker at drøfte dine uddannelsesmuligheder nærmere. Med en diplomuddannelse i bagagen kan du læse videre på flere kandidat- og masteruddannelser. Se nærmere under ofte stillede spørgsmål.

Akademiuddannelse

Akademiuddannelse er det oplagte valg for dig, der ønsker en kortere uddannelse med konkrete kompetencer, eller gerne vil supplere din faglighed med en ny retning. 

Akademiuddannelserne varer typisk et år på fuldtid. På nogle uddannelser vil der være mulighed for at tage dele af uddannelsen over nettet, klik dig rundt på siden og læs om de enkelte muligheder eller kontakt en af vores studievejledere og hør nærmere.

Kurser

Ind imellem er tiden ikke til de lange uddannelsesforløb. Hvis du eller din arbejdsplads har brug for at blive hurtigt opdateret inden for et specifikt emne, kan et kursus være svaret. Vi udbyder en lang række kurser, men har også mulighed for at tilpasse et rekvireret forløb, der passer til jeres aktuelle behov.

AMU - kurser

AMU-kurser eller Arbejdsmarkedskurser er for dig, der er faglært eller ufaglært. Kurserne er korte og kompetencegivende, ligesom du kan stykke dem sammen efter behov. Læs nærmere under de enkelte AMU-kurser, hvor og hvornår de finder sted.

Konferencer

Trænger du til at blive udfordret på dit faglige felt og møde mennesker, der arbejder med samme problemstillinger som dig, så har vi et stort udvalg af konferencetilbud.
Vores konferencer lægger op til inspiration, diskussion og udveksling af erfaring og information. Vi udbyder konferencer med professionsrelevante, aktuelle og ofte tværfaglige temaer.
konferenceportalen får du et samlet overblik over konferencemulighederne for dig, der arbejder med pædagogik, sundhed, ledelse, vejledning, innovation og medier.

VIA University College |  Højskolen for Videreuddannelse og Kompetenceudvikling  |  Telefon: 87 55 19 00  |   E-mail: vok@viauc.dk  |   EAN nr. 5798000556904